Video

Kami ngadamel mesin seni kualitas luhur sareng ngagaduhan ayana signifikan dina industri aplikasi HMA.

tingali deui

Aplikasi

  • Produk Disposable, napkin Saniter, Pad Saniter, popok, Wipes, patali.

    Kabersihan Disposable

    Produk Disposable, napkin Saniter, Pad Saniter, popok, Wipes, patali.

    diajar deui
  • labél napel, pita, labél kertas termal, pepet, PVC, PP, labél pe.

    Label Jeung Tape

    labél napel, pita, labél kertas termal, pepet, PVC, PP, labél pe.

    diajar deui
  • Bahan ganti baju médis, moyok.Band-bantuan, Transfusi plester jeung saterusna.

    Médis Disposable

    Bahan ganti baju médis, moyok.Band-bantuan, Transfusi plester jeung saterusna.

    diajar deui
  • Bahan, Bahan Breathable sareng Waterproof, Bahan Mobil

    Industri filtrasi

    Bahan, Bahan Breathable sareng Waterproof, Bahan Mobil

    diajar deui
  • ngeunaan-0901

tentang Kami

NDC, diadegkeun dina 1998, khusus dina R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa Sistem Aplikasi Panas Lebur.

Diajar deui

bérita paling énggal

  • warta-img

    13-15 Séptémber 2022– Labelexpo Amérika

    Labelexpo Americas 2022 dibuka dina 13 Séptémber sareng réngsé dina 15 Séptémber. Salaku acara internasional panggedéna dina industri jaman cahaya dina tilu taun katukang, perusahaan-perusahaan anu aya hubunganana sareng labél ti sakumna dunya ngariung pikeun diajar téknologi produksi pangénggalna ngaliwatan pameran. .

    maca deui
  • warta-img

    18-21 April 2023– Indéks

    Indéks 2023 bakal dilaksanakeun dina 18-21 April 2023, di Geneva, Swiss.INDEX™ mangrupikeun acara rapat global panggedéna pikeun pasar nonwoven.Lokasi paméran di jantung Éropa ngahijikeun pamaén konci dina sadaya séktor ranté suplai nonwovens dinamis - tina bahan baku ...

    maca deui
  • warta-img

    Ngamuat Wadah sareng Coater NTH-1200 pikeun Pelanggan Asia Kulon kami

    Minggu kamari, NDC NTH-1200 panas ngalembereh mesin palapis napel nu Linggarjati pikeun nagara Asia Kulon geus dimuat, prosés loading éta di alun hareup NDC Company.The NDC NTH-1200 panas ngalembereh mesin palapis napel ieu dibagi kana 14 bagian, nu masing-masing dimuat kana 2 ...

    maca deui
  • warta-img

    NDC ngayakeun upacara groundbreaking pikeun ngamimitian pabrik anyar adh lebur panas ...

    Dina isuk tanggal 12 Januari 2022, upacara groundbreaking pabrik anyar urang sacara resmi dilaksanakeun di Quanzhou Taiwanese Investment Zone.Mr.Briman Huang, présidén perusahaan NDC, mingpin departemen R&D téknis, departemén penjualan, departemén kauangan, bengkel sareng inspeksi kualitas ...

    maca deui

Pananyaan

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.